de gezelligste soos van bedum

Iedere zaterdag van 20:30 tot 0:00 uur.

Geen evenementen

Helaas! Er staan geen evenementen ingepland.
Maar je bent altijd welkom in The Livingroom voor een drankje!

Vanavond is The Livingroom Bedum weer geopend!! Vanaf 20:30 uur ben je weer van harte welkom! Vanavond in de aanbieding: - Sprite, voor €0.50 per flesje - Amstel 0.0, voor €1,00 per flesje Tevens is het vanavond de laatste avond van dit seizoen. The Livingroom Bedum zal de volgende drie weekenden gesloten zijn i.v.m. de jaarlijkse zomerstop: - Zaterdag 30 juli, - Zaterdag 6 augustus, - Zaterdag 13 augustus. Zaterdag 20 augustus zal The Livingroom Bedum weer geopend zijn vanaf 20:30 uur! Houd de website, Facebook en de app Socie in de gaten voor de komende activiteiten in het nieuwe seizoen! Tot vanavond in The Livingroom Bedum!! Natuurlijk zijn alle PokémonGo-spelers ook weer van harte welkom. Er zijn weer genoeg te vinden in en om de soos!!

Vanavond vanaf 20:30 uur is The Livingroom Bedum weer geopend!! We gaan er weer een gezellige avond van maken! Voor alle liefhebbers; we hebben nog voldoende Boswandeling staan!! Voor maar € 1,50 te verkrijgen aan de bar!! Ooo ja, voor alle fanatieke PokémonGo-spelers... Er zijn Pokémon gespot in en bij de The Livingroom Bedum!!! Tot vanavond in The Livingroom Bedum.

En we zijn geopend!!! Kom langs voor een borrel en een gezellige avond! Tevens is bij ons de EK-wedstrijd Duitsland-Italië live te zien! Tot vanavond in The Livingroom Bedum

Vanavond is The Livingroom Bedum weer om 20:30 uur geopend! Je bent weer van harte welkom voor een borrel en gezellige avond! Tot vanavond in The Livingroom Bedum!

Vanavond en volgende week zal The Livingroom Bedum de gehele avonden gesloten zijn! Vanavond ivm Bedrijvenvoetbal en volgende week ivm een vrijwilligersuitje. Zaterdag 2 juli zal The Livingroom Bedum weer gewoon om 20:30 uur geopend zijn. Tot dan in The Livingroom Bedum!!!

En we zijn weer los!!!

Vanavond beerpong in The Livingroom! Zin in een uitdagend drankspel? Kom dan zeker langs! Deelname is gratis!

En we zijn weer geopend!! Vanavond ook weer in The Livingroom staat de boomstam er ook weer, dus er kan weer flink geslagen worden op de spijkers!!! Je bent natuurlijk weer van harte welkom! Tot vanavond in The Livingroom Bedum!!

Vanavond vanaf 20:30 uur is The Livingroom Bedum weer geopend!! En velen zaten er alweer op te wachten, maar nu eindelijk staat er weer een houtblok!! Dus er kunnen weer spijkers geslagen worden!! Tot vanavond in The Livingroom Bedum!!!

Vanavond zal The Livingroom Bedum de gehele avond gesloten zijn. Dit i.v.m. Stille Zaterdag. Volgende week (02-04-2016) is de soos weer vanaf 20:30 uur geopend!