de gezelligste soos van bedum

Iedere zaterdag van 20:30 tot 0:00 uur.

Ladies Night

11-06-2016
20:30

Deze avond een echte avond speciaal voor alle dames!! De heren hebben deze avond niet veel te zeggen. Natuurlijk zijn ze van harte welkom... Als ze het aan durfen! Speciaal voor de dames hebben we deze avond speciaal geselecteerde drankjes te koop. Lekkere cocktails vers voor jullie klaar gemaakt! En om het de dames echt naar de zin te maken, speciaal voor jullie geselecteerde muziek met name uit de jaren '90. Onderandere zul je horen: Spice Girls, Backstreet Boys, Vengaboys, N'Sync, en nog veel meer!! En ook nog eens een leuke fotoshoot!! Wees welkom op deze speciale avond voor alle dames! Tot 11 juni in The Livingroom Bedum!

En we zijn weer los!!!

Vanavond beerpong in The Livingroom! Zin in een uitdagend drankspel? Kom dan zeker langs! Deelname is gratis!

En we zijn weer geopend!! Vanavond ook weer in The Livingroom staat de boomstam er ook weer, dus er kan weer flink geslagen worden op de spijkers!!! Je bent natuurlijk weer van harte welkom! Tot vanavond in The Livingroom Bedum!!

Vanavond vanaf 20:30 uur is The Livingroom Bedum weer geopend!! En velen zaten er alweer op te wachten, maar nu eindelijk staat er weer een houtblok!! Dus er kunnen weer spijkers geslagen worden!! Tot vanavond in The Livingroom Bedum!!!

Vanavond zal The Livingroom Bedum de gehele avond gesloten zijn. Dit i.v.m. Stille Zaterdag. Volgende week (02-04-2016) is de soos weer vanaf 20:30 uur geopend!

Vanavond vanaf 20:30 uur is The Livingroom Bedum weer geopend!! Natuurlijk wordt het weer een zeer gezellige avond!! Tot vanavond in The Livingroom Bedum!

Vanavond zal The Livingroom Bedum GESLOTEN zijn! Dit door omstandigheden. Volgende week zal de soos weer op de gewone tijden geopend zijn! Ons excuus voor het ongemak, Het soos-bestuur.

Vanavond vanaf 20:30 uur is The Livingroom Bedum weer geopend!! De gehele maand januari is de Grolsche Beugel voor maar € 1,50 te verkrijgen!! Tot vanavond in The Livingroom Bedum!!!

Vanavond is The Livingroom Bedum weer vanaf 20:30 uur geopend! De eerste avond in 2016 dat we weer los gaan! Natuurlijk staan er vanavond voor jullie nieuwjaarsrolletjes, borrelnootjes en stokjes voor jullie klaar om het jaar feestelijk te beginnen!! Met de hele maand een Grolsch actie!! De hele maand een Grolsch Beugel voor maar € 1,50 (op=op)!!! Tot vanavond in The Livingroom Bedum!!!

De foto's van de Goede Doelen Middag en Avond worden nu geupload naar de website en de app Socie. Met ongeveer een half uur zijn ze op de website en de app te zien!! Veel kijkplezier, het zijn 257 foto's!!! Wil je de foto's direct kunnen downloaden op je smartphone, download onze app Socie in de Play-Store of App-Store en meld je aan!!