de gezelligste soos van bedum

Iedere zaterdag van 20:30 tot 0:00 uur.

Faute Christmas Party

17-12-2016
20:30

De kerstdagen komen er weer aan, en dat gaan we net als ieder jaar groots vieren!! Dit jaar gaan we dat op een foute manier doen en lekker fout de kerst in! DJ Lex zal deze avond er weer een geweldig feest van gaan maken in een soos die helemaal in de kerstsfeer zal zijn met heel veel glitter!! Maar om het echt fout te maken hebben wij jullie hard nodig! De dresscode deze avond is: foute kerst!! Pas je kleding er op aan! Verdere informatie volgt de komende weken!! Iedereen is deze avond van harte welkom en de toegang is gratis! Tot 17 december tijdens deze gezellig foute kerstavond!

I.v.m. een zeer rustige avond zal The Livingroom vanavond tot 23:00 uur geopend zijn. Het geplande darttoernooi is niet doorgegaan, wij zullen in het nieuwe jaar een nieuwe avond plannen. Komende activiteit in The Livingroom is: FAUTE CHRISTMAS PARTY!! https://www.facebook.com/events/1147359928680424/

Vanavond is The Livingroom weer vanaf 20:30 uur geopend! Voor alle liefhebbers hebben wij nu ook Hertog Jan pils in het assortiment, voor € 1,50 per flesje!! Tevens zijn er weer nieuwe spijkers om te spijk slaan. Wees van harte welkom! We zijn geopend voor iedereen vanaf 14 jaar tegenwoordig, dus aarzel niet en kom gezellig langs!! Tot vanavond in The Livingroom Bedum!

Ook vanavond zijn we weer geopend!!! Je bent weer van harte welkom in The Livingroom Bedum! Tot vanavond

We hebben weer de helft van de week weer achter ons! Dat betekent snel op weg naar het weekend... OKTOBERFEST in The Livingroom! Deze avond een geweldig feest in Duitse style met DJ LEX!! Speciaal voor jullie, het echte welkomstdrankje van het Oktoberfest... APFELKORN!! Gratis shotjes worden uitgedeeld deze avond! En nieuw: Hertog Jan bier! Te verkrijgen aan de bar voor € 1,50! Loopt dit goed, dan blijft het in het assortiment!! Kom gezellig langs, natuurlijk wel in dresscode, en we maken er een fantastisch feest van komende zaterdag!! Tot zaterdag tijdens Oktoberfest in The Livingroom Bedum!!! https://www.facebook.com/events/138470099943610/?active_tab=posts

Vanavond is The Livingroom Bedum weer geopend vanaf 20:30 uur! We gaan er weer een gezellige avond van maken! Dit onder het genot van een drankje, borrelnoten en de lekkerste muziek! Volgende week in The Livingroom Bedum: OKTOBERFEST!! https://www.facebook.com/events/138470099943610/

En we zijn weer geopend!! Ook vanavond gaan we er weer een zeer gezellige avond van maken in The Livingroom Bedum!! Kom je ook gezellig langs? Onder het genot van een drankje, hapje en borrelnootjes en natuurlijk de beste hits gaan we er weer een top avond van maken! Tot vanavond in The Livingroom Bedum!!

The Livingroom Bedum is weer geopend!! Ook vanavond hebben wij nog lekkere cocktails te verkrijgen aan de bar! Tot vanavond in The Livingroom Bedum

Vanavond is The Livingroom Bedum weer vanaf 20:30 uur geopend!! Volgende week in The Livingroom Bedum: "BACK 2 SCHOOL PARTY" met Dj Lex!!! https://www.facebook.com/events/1181692025231648/ Tot vanavond in The Livingroom Bedum!!!

Volgend weekend, Startweekend van de Maranthakerk! Dit weekend veel activiteiten voor jong en oud. Hierbij het programma voor dit weekend!

Vanavond is The Livingroom Bedum weer geopend!! Vanaf 20:30 uur ben je weer van harte welkom! Vanavond in de aanbieding: - Sprite, voor €0.50 per flesje - Amstel 0.0, voor €1,00 per flesje Tevens is het vanavond de laatste avond van dit seizoen. The Livingroom Bedum zal de volgende drie weekenden gesloten zijn i.v.m. de jaarlijkse zomerstop: - Zaterdag 30 juli, - Zaterdag 6 augustus, - Zaterdag 13 augustus. Zaterdag 20 augustus zal The Livingroom Bedum weer geopend zijn vanaf 20:30 uur! Houd de website, Facebook en de app Socie in de gaten voor de komende activiteiten in het nieuwe seizoen! Tot vanavond in The Livingroom Bedum!! Natuurlijk zijn alle PokémonGo-spelers ook weer van harte welkom. Er zijn weer genoeg te vinden in en om de soos!!