de gezelligste soos van bedum

Iedere zaterdag van 20:30 tot 0:00 uur.

Oktoberfest

01-10-2016
20:30

OKTOBERFEST!!! Dat betekend weer feesten!! En wel met leuke Duitse hits, heel veel bier en natuurlijk de mooie klederdracht! We gaan er weer een super feest van maken. De soos zullen we geheel ombouwen tot een echte Duitse feesttent. Deze avond hebben we DJ LEX achter de knoppen staan! Hij zal er weer een geweldige Duitse avond van gaan maken met de beste hits van onze oosterburen en afgewisseld met de gewone hits!! En natuurlijk zullen wij ook zorgen dat er weer wat lekkers te verkrijgen is aan de bar!! Je bent weer van harte welkom op deze Duitse avond!! Tot 1 oktober in The Livingroom Bedum!!

Vanavond is The Livingroom Bedum weer geopend vanaf 20:30 uur! We gaan er weer een gezellige avond van maken! Dit onder het genot van een drankje, borrelnoten en de lekkerste muziek! Volgende week in The Livingroom Bedum: OKTOBERFEST!! https://www.facebook.com/events/138470099943610/

En we zijn weer geopend!! Ook vanavond gaan we er weer een zeer gezellige avond van maken in The Livingroom Bedum!! Kom je ook gezellig langs? Onder het genot van een drankje, hapje en borrelnootjes en natuurlijk de beste hits gaan we er weer een top avond van maken! Tot vanavond in The Livingroom Bedum!!

The Livingroom Bedum is weer geopend!! Ook vanavond hebben wij nog lekkere cocktails te verkrijgen aan de bar! Tot vanavond in The Livingroom Bedum

Vanavond is The Livingroom Bedum weer vanaf 20:30 uur geopend!! Volgende week in The Livingroom Bedum: "BACK 2 SCHOOL PARTY" met Dj Lex!!! https://www.facebook.com/events/1181692025231648/ Tot vanavond in The Livingroom Bedum!!!

Volgend weekend, Startweekend van de Maranthakerk! Dit weekend veel activiteiten voor jong en oud. Hierbij het programma voor dit weekend!

Vanavond is The Livingroom Bedum weer geopend!! Vanaf 20:30 uur ben je weer van harte welkom! Vanavond in de aanbieding: - Sprite, voor €0.50 per flesje - Amstel 0.0, voor €1,00 per flesje Tevens is het vanavond de laatste avond van dit seizoen. The Livingroom Bedum zal de volgende drie weekenden gesloten zijn i.v.m. de jaarlijkse zomerstop: - Zaterdag 30 juli, - Zaterdag 6 augustus, - Zaterdag 13 augustus. Zaterdag 20 augustus zal The Livingroom Bedum weer geopend zijn vanaf 20:30 uur! Houd de website, Facebook en de app Socie in de gaten voor de komende activiteiten in het nieuwe seizoen! Tot vanavond in The Livingroom Bedum!! Natuurlijk zijn alle PokémonGo-spelers ook weer van harte welkom. Er zijn weer genoeg te vinden in en om de soos!!

Vanavond vanaf 20:30 uur is The Livingroom Bedum weer geopend!! We gaan er weer een gezellige avond van maken! Voor alle liefhebbers; we hebben nog voldoende Boswandeling staan!! Voor maar € 1,50 te verkrijgen aan de bar!! Ooo ja, voor alle fanatieke PokémonGo-spelers... Er zijn Pokémon gespot in en bij de The Livingroom Bedum!!! Tot vanavond in The Livingroom Bedum.

En we zijn geopend!!! Kom langs voor een borrel en een gezellige avond! Tevens is bij ons de EK-wedstrijd Duitsland-Italië live te zien! Tot vanavond in The Livingroom Bedum

Vanavond is The Livingroom Bedum weer om 20:30 uur geopend! Je bent weer van harte welkom voor een borrel en gezellige avond! Tot vanavond in The Livingroom Bedum!

Vanavond en volgende week zal The Livingroom Bedum de gehele avonden gesloten zijn! Vanavond ivm Bedrijvenvoetbal en volgende week ivm een vrijwilligersuitje. Zaterdag 2 juli zal The Livingroom Bedum weer gewoon om 20:30 uur geopend zijn. Tot dan in The Livingroom Bedum!!!