de gezelligste soos van bedum

Iedere zaterdag van 20:30 tot 0:00 uur.

Geen evenementen

Helaas! Er staan geen evenementen ingepland.
Maar je bent altijd welkom in The Livingroom voor een drankje!

Vanavond vanaf 20:30 uur zijn wij weer geopend!! Vanaf vanavond hebben we een tijdelijke actie. De Amstel Radler voor € 1,00! Wees welkom vanavond in The Livingroom Bedum!!!

En we zijn weer geopend!! Vanavond ook weer in The Livingroom staat de boomstam er ook weer, dus er kan weer flink geslagen worden op de spijkers!!! Je bent natuurlijk weer van harte welkom! Tot vanavond in The Livingroom Bedum!!

Vanavond vanaf 20:30 uur is The Livingroom Bedum weer geopend!! En velen zaten er alweer op te wachten, maar nu eindelijk staat er weer een houtblok!! Dus er kunnen weer spijkers geslagen worden!! Tot vanavond in The Livingroom Bedum!!!

Vanavond zal The Livingroom Bedum de gehele avond gesloten zijn. Dit i.v.m. Stille Zaterdag. Volgende week (02-04-2016) is de soos weer vanaf 20:30 uur geopend!

Vanavond vanaf 20:30 uur is The Livingroom Bedum weer geopend!! Natuurlijk wordt het weer een zeer gezellige avond!! Tot vanavond in The Livingroom Bedum!

Vanavond zal The Livingroom Bedum GESLOTEN zijn! Dit door omstandigheden. Volgende week zal de soos weer op de gewone tijden geopend zijn! Ons excuus voor het ongemak, Het soos-bestuur.

Vanavond vanaf 20:30 uur is The Livingroom Bedum weer geopend!! De gehele maand januari is de Grolsche Beugel voor maar € 1,50 te verkrijgen!! Tot vanavond in The Livingroom Bedum!!!

Vanavond is The Livingroom Bedum weer vanaf 20:30 uur geopend! De eerste avond in 2016 dat we weer los gaan! Natuurlijk staan er vanavond voor jullie nieuwjaarsrolletjes, borrelnootjes en stokjes voor jullie klaar om het jaar feestelijk te beginnen!! Met de hele maand een Grolsch actie!! De hele maand een Grolsch Beugel voor maar € 1,50 (op=op)!!! Tot vanavond in The Livingroom Bedum!!!

De foto's van de Goede Doelen Middag en Avond worden nu geupload naar de website en de app Socie. Met ongeveer een half uur zijn ze op de website en de app te zien!! Veel kijkplezier, het zijn 257 foto's!!! Wil je de foto's direct kunnen downloaden op je smartphone, download onze app Socie in de Play-Store of App-Store en meld je aan!!

Komende zaterdag Live Muziek in The Livingroom Bedum!!! Met optredens van: BURDY, BEN ZUUR en HENK PUISTER, en RENE BECKER!!! Toegang is gratis en voor alle leeftijden!! Gebruik van de garderobe is verplicht (kosten € 1,00) Tot zaterdag in The Livingroom Bedum!!! https://www.facebook.com/events/1521940761432342/